دوشنبه 31 خرداد ماه- دانشکده تغذیه و صنایع

🗓 دوشنبه ۳۱ خرداد ماه دفتر یوسرن کرمانشاه میزبان دانشکده تغذیه و صنایع بود.
در چهارمین جلسه معرفی دفتر یوسرن کرمانشاه، ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر صادقی و خانم دکتر عزیزی مسئول محترم کمیته تحقیقات دانشجویی، جناب آقای دکتر روحی مدیر گروه محترم علوم تغذیه و جناب آقای دکتر مولودی به همراه جمعی از دانشجویان فعال این دانشکده حضور داشتند...
 در این جلسه در خصوص بررسی و نیازسنجی فعالیت های این دانشکده جهت توسعه موثر با سایر مراکز تحقیقاتی در سطح ملی و بین‌المللی بحث و تبادل نظر شد. همچنین، تشکیل study group با هدف ارائه طرح های تحقیقاتی و مقالات مشترک و اطلاع رسانی مقتضی به دانشجویان برای فعالیت های تیمی تحقیقاتی-آموزشی و فراهم سازی بستر برای برگزاری سخنرانی های دانشجویی در قالب USERN Talks  به منظور تقویت مهارت سخنرانی دانشجویان به عنوان برنامه‌های مورد هدف این دانشکده همراه با دفتر یوسرن ارائه شد.
امتیاز را وارد کنید