"E Med Talks"

بررسی کیس های مختلف پزشکی به زبان انگلیسی با همکاری دانشجویان علوم پزشکی سایر کشورها

در این مجموعه دانشجویان از سه رشته‌ی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در قالب گروه های 2 یا 3 نفره از هر رشته تحصیلی اقدام به گزارش هایی پیرامون یک بیماری می نمایند و هر جلسه یک بیماری به صورت کامل بررسی می شود که در آن تیم دانشجویان پزشکی گزارش خود را پیرامون definition ,etiology ,diagnosis ,prevention ,complication و... بیان می‌کنند و درمان دارویی به عهده‌ی تیم داروسازی است. تیم دندانپزشکی هم بیماری ها و مشکلات همراه مربوط به حفره‌ی دهانی را بررسی می‌کند و همچنین این امکان را دارد تا بدون حضور تیم پزشکی و با کمک تیم داروسازی اقدام به ارائه‌ی گزارش در خصوص بیماری های مرتبط به دندانپزشکی نماید.
 پس از پایان کار تیم دوباره تیم پزشکی اقدام به ارائه‌ی چند کیس هیستوری کرده و با همکاری تیم داروسازی و دندانپزشکی با حضار گرامی در خصوص آنها تبادل نظر می نماید.

هدف اصلی این طرح کمک به دانشجویان ایرانی به جهت ارتقا توانایی های خود برای اراِئه ی گزارش به زبان انگلیسی است. اهداف دیگر شامل به‌روز‌‌ رسانی دانش حضار با استاندارد‌های روز دنیا و همچنین آموزش ارائه دادن منطبق با استاندارد های جهانی است.
۱۳ اَمرداد ۱۴۰۱ ۲۳:۳۱
امتیاز را وارد کنید